ВХОД за регистрирани потребители на магазина:
e-mail     парола
Нов потребител   Забравена парола
 
  Начало   Продуктови линии   За контакт     
код,код,код (на търсените продукти)  до цена [ лв.]   над цена [ лв.]   в име / описание  
GSM 0888/ 751-921
УНИКАЛНА КОЛЕКЦИЯ
  Брошки
  Гривни
  Пръстени
  Обеци
  Колиета
  Висулки за колиета
  Колекция за деца
  Принадлежности
  Свали PDF Каталози
УСЛОВИЯ за пазаруване
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ЗА КОНТАКТ
Резултати на клиенти


Начини за плащане

»  На куриер при доставка


Всички обявени цени са крайни!

Магнитен структуризатор на вода

Магнитен структуризатор на вода
код: 1175
изработка:  благородна стомана ; полирано ; кристали Сваровски
подобни артикули:    покажи всички
цена: 64.68 лв.
Магнитен структуризатор на вода
не показвай поръчката
бройки ПРОДУКТЪТ НЕ Е В ПРОДАЖБА!

   
"АПТЕЧКАТА ВЪВ ВСЕКИ ДОМ!
Магнитната бъркалка е предназначена за намагнитване и структуризиране на всякакви течности в домашни условия. Така обработени те получават лечебни свойства и усилват оздравителния ефект на магнитната терапия. С приема на такава вода в продължение САМО на един месец ще стопите 2-5 кг. от излишното си тегло без да се усетите. (подробности за живителното въздействие на структуризираната вода ще намерите в книгата на Емото Масару "Тайните послания на водата" и филма "Великата тайна на водата")"

КАК ДЕЙСТВА МАГНИТНАТА ВОДА НА ОРГАНИЗМА НИ?

Намагнитената вода (магнитна вода) е силно терапевтично средство. Тя действа добре върху черния дроб, жлъчката, бъбреците, храносмилателната система, обмяната на веществата, редица кожни заболявания, неврохормоналната регулация и общото състояние на организма.

Хранителни продукти /чай, кафе, супи и др./ приготвени с намагнитена вода съхраняват пълноценно първоначалните си вкусови качества. Намагнитената вода повишава добива на всички земеделски култури, а така също и продуктивността на домашните птици и животни.

Под действието на намагнитена вода настъпва общо пречистване на организма и той става по-устойчив на заразни заболявания:
  • Приемането на 2-3 литра намагнитена вода дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 8-10 седмици.
  • При затлъстяване да се пият по 2-3 литра намагнитена вода дневно.
  • При задържане на урината да се пият по 50-100 ml намагнитена вода на всеки 30 min.
  • Билков чай, приготвен с намагнитена вода (да се приготвя в емайлиран съд) или чаша намагнитено мляко помага много при безсъние.
  • Холестеролът, отложен в излишък върху стените на кръвоносните съдове се елиминира и дейността на сърцето се облекчава.

Действие върху черния дроб и жлъчката: бързо намалява обема на черния дроб, жлъчните камъни изчезват напълно за 2-3 месеца.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделената урина, както и на органичните и минерални отпадъци.

Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина.

Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар), нивото на холестерола и уреята се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на магнитната вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.) тя има забележителни резултати.

Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Кръвното налягане трайно спада и се регулира.

Действие върху телесните течности(кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на 2-3 месеца.

Диуретичното действие на водата е главна причина за изчезването на отоците. Под действие на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПИЕМ МНОГО ВОДА, ОСОБЕНО МАГНИТНА?

Човешкият организъм се състои 70 % от вода и днес е доказано, че много болести се появяват, именно защото не приемаме достатъчно течности. Клетъчните мембрани се изсушават, забавя се транспортирането на протеините, ензимите, но и на токсичните вещества, поради което стареем по-бързо.

Магнитната вода представлява жива вода, най-близка до изворната, която е обогатена със земен магнетизъм, за разлика от водата, престояла в басейни, тръби и по този начин е изгубила магнитните си свойства.

Под въздействието на магнитите водата променя структурата си. Вместо големи молекули, се групира в тримери (по 3 молекули заедно), които са най-подходящи за живота. Променя се гъстотата й, вискозитетът, проводимостта и Ph, както и повърхностното напрежение, което е важно за живота и ускоряването на метаболитните процеси, разтворимостта на протеините, ензимите и др.

Водата може да бъде магнетизирана еднаполюсно (със северния или южния полюс) или двуполюсно. Най-добри резултати се постигат, когато водата се намагнетизира двуполюсно с помоща на магнитния структуризатор. Достатъчно е той да престои поне 15 минути в течността, но може и да се остави в съда, като само се долива нова течност. По този начин могат да се намагнетизират всякакви течности: сокове, мляко, дори и алкохолни питиета. Течностите запазват магнетизма до 3 дни от момента намагнетизиране.

* Особено се препоръчва пиенето на магнитна вода по време на грипна епидемия, защото тя укрепва имунитета.
* Магнитната вода се отразява много добре на епителните клетки на тънкото черво, поради което перисталтиката се ускорява и забравяте за проблем като запек.


КАК СЕ ОТРАЗЯВА МАГНИТНАТА ВОДА НА КАЛЦИЯ В ОРГАНИЗМА НИ?

Калцият обикновено присъства във водата в нейонизиран вид, като образува звездовидни кристали. В тази си форма той се отлага лесно като камъни в бъбреците и жлъчката, или като плаки по стените на кръвоносните съдове, в ставните обвивки и в сухожилията, предизвиквайки множество проблеми.

Под въздействието на магнития структуризатор, калцият се йонизира и образува ламинарни кристали със звездовидна форма.

Същите се усвояват лесно в костно-мускулната ни система, а излишъкът се изхвърля лесно от бъбреците и кръвоносните съдове. Така можем да се предпазим от остеопорозата, както и от появата на камъни и шипове по ставите.


КРИСТАЛИ НА КАЛЦИЯ
ОБИКНОВЕНА ФОРМА
(звездовидни кристали)
 
ЙОНИЗИРАНА ФОРМА , след въздействие с магнитния структуризатор (ламинарни кристали)


« обратно в магазина
ПРОДУКТЪТ НЕ Е В ПРОДАЖБА!
   
   
 
  Магнитен структуризатор на водаПрепоръчай на приятел :-)
Примерен текст на писмото, който можете да редактирате:
Вашето име *


Ваш e-mail *
Име на Вашия приятел*

e-mail на Вашия приятел*

Въведете в полето символите от картинката и потвърдете.
 
Магнитен структуризатор на вода   
Ние не съхраняваме подадената от Вас информация! Тя се използва единствено за изпращане на писмото!  
2007 -2016 © EXmagazin.com
          0888/ 751-921